»

Meubels

Breng sfeer in uw interieur

Prachtige houten meubels brengen uw interieur tot leven. Door het gebruik van massief houten planken en plaatmateriaal wordt een zeer authentieke en unieke uitstraling gecreëerd. Voor een strak interieur kunt u ook kiezen voor een combinatie met RVS frames. Door de meubels precies zo te laten maken zoals u dat wenst, ademt uw interieur persoonlijkheid en warmte uit.

Houten meubels op maat

Alle meubels worden door Dirk Struiksma op maat gemaakt. Op de onderliggende pagina's vindt u een selectie van de diverse houten meubels die wij reeds hebben gemaakt. Laat u inspireren en geef uw persoonlijke wensen aan ons door. Hoe uw ideale kast, tafeltv meubel of ander meubelstuk er ook uit ziet, wij realiseren dit voor u. In elke gewenste massieve houtsoort en/of plaatmateriaal. Aan de hand van tekeningen en foto's gaan wij aan de slag met uw meubel en zorgen voor het door u gewenste eindresultaat.

Dirk Struiksma Vloeren
Meubels & interieurbetimmering

Norgerweg 12A
9493 PD De Punt.
T: 06 225 090 83
E: info@dirkstruiksma.nl

Openingstijden showroom/werkplaats
Omdat wij regelmatig op locatie zijn, kunt u het beste even van te voren bellen of hier een afspraak maken. Op die manier kunnen wij u goed van dienst zijn.

©2024 Dirk Struiksma - Alle rechten voorbehouden - Webdesign en development Studio Haaima en InsiteDesign