»

Over Dirk

Ik ben pas tevreden als mijn klant dit ook is

louboutin ballerinasHoe het allemaal begon...

Mijn liefde voor houtbewerking ontstond al heel vroeg toen ik op mijn veertiende jaar als vakantie- en weekendkracht aan de slag ging bij K van der Wal Ferwerd BV. Hier heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op gebied van hout en machinale houtbewerking. Ik merkte al snel dat dit werk me goed lag dankzij mijn twee rechterhanden en het tikkeltje perfectionisme dat in mij schuilt.

Creatief met hout

Na in totaal zo'n twintig jaar met plezier voor mijn oude werkgever te hebben gewerkt, besloot ik om met al mijn opgedane kennis en ervaring voor mezelf te beginnen. Mijn drang om mijn volledige creativiteit en al mijn ideeën in eigen producten te verwerken was groot en nu heb ik alle vrijheid om dit toe te passen op de producten van mijn eigen klanten.

Passie voor mijn werk

Ik heb het geluk dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Ik vind het heerlijk om met hout te werken en denk graag met mijn klanten mee. Ik zie mijzelf als een hardwerkend en klantvriendelijk persoon. Het belang van mijn klanten staat altijd voorop en daarom bespreek ik graag uitgebreid alle mogelijkheden en toepassingen. Dit alles om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. Ik ben pas tevreden als mijn klant dit ook is.

Dirk Struiksma Vloeren
Meubels & interieurbetimmering

Norgerweg 12A
9493 PD De Punt.
T: 06 225 090 83
E: info@dirkstruiksma.nl

Openingstijden showroom/werkplaats
Omdat wij regelmatig op locatie zijn, kunt u het beste even van te voren bellen of hier een afspraak maken. Op die manier kunnen wij u goed van dienst zijn.
©2024 Dirk Struiksma - Alle rechten voorbehouden - Webdesign en development Studio Haaima en InsiteDesign