»

Vloeren

Een vloer voor het leven

De keuze van uw vloer is zeer bepalend voor de uitstraling van uw woon- of bedrijfsruimte. Bij Dirk Struiksma adviseren wij u graag over de vloer de die door u gewenste sfeer creëert en de ruimte volledig tot haar recht laat komen. Onze vloeren zijn echte kwaliteitsvloeren en vallen onder de beste categorie vloeren. Het zijn prachtige fabricaten van zowel Nederlandse als buitenlandse bodem. De vloeren kunnen naar wens worden bewerkt en behandeld. Wij brengen uw droomvloer tot leven.

Zeer uitgebreid assortiment vloeren

Dirk Struiksma is leverancier van Twinfloor/massief houten vloeren. Op onderliggende pagina's vindt u een selectie uit ons zeer uitgebreide assortiment. Zit uw vloer er niet tussen? Wij nodigen u graag uit voor een afspraak in onze showroom zodat u ons volledige aanbod kunt bekijken. Want welke lamel-, laminaat- of planken vloer u ook wenst, u vindt het bij Dirk Struiksma.

Totale dienstverlening

Bij Dirk Struiksma verkopen wij niet alleen mooie vloeren, wij bieden u een totaalservice waarbij wij u volledig ontzorgen. Heeft u uw droomvloer gevonden en wilt u er verder geen omkijken naar hebben? Vraag dan onze all-in offerte aan. In deze prijs is het volgende inbegrepen:

Dirk Struiksma Vloeren
Meubels & interieurbetimmering

Wielsterdyk 33b
9024 BD Weidum
T: 06 225 090 83
F: 058 251 95 08
E: info@dirkstruiksma.nl

Openingstijden showroom
Wielsterdyk 33b - oude kaasfabriek Weidum

maandag - vrijdag 7.00 -17.30 uur
zaterdag 8.00 - 14.00 uur

Omdat wij regelmatig op locatie zijn, kunt u het beste even van te voren bellen of hier een afspraak maken. Op die manier kunnen wij u goed van dienst zijn.

©2019 Dirk Struiksma - Alle rechten voorbehouden - Webdesign en development Studio Haaima en InsiteDesign